drawing
Kontaktoplysninger
Ingeborggården  
Troels-Lunds Vej 27
2000 Frederiksberg
38 71 37 00

Ingeborggården
Nimbusparken 26
2000 Frederiksberg
38 21 37 00

Forebyggelse af coronavirus på Ingeborggården

Sidst opdateret den 23. september 2020

I marts måned besluttede statsministeren at lukke det meste af Danmark ned i en periode for at forebygge mod smitte med coronavirusset. Nu er vi nået ind i september måned, og der er netop kommet nye tiltag i forsøget på at reducere smitten i bestemte kommuner, heriblandt Frederiksberg Kommune. 
 

Det er stadig vigtigt, at vi beskytter de særligt sårbare i vores samfund, heriblandt de ældre, mod smitte. Det er en opgave, som vi tager meget alvorligt her på Ingeborggården. Vi handler i overensstemmelse med retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen og Frederiksberg Kommune og holder os løbende opdateret om situationen.

 

Nye retningslinjer for besøg 

Fredag den 11. september fik vi nye retningslinjer for besøg på Ingeborggården. Det er vores anbefaling, at besøg foregår udendørs, så vidt det er muligt. Alle beboere kan dog få besøg i deres bolig af én pårørende. Det skal være en nær pårørende til beboeren og skal være den samme, der kommer på besøg hver gang. Teamlederen på beboerens afdeling skal have besked om, hvilken pårørende, der er valgt ud til at komme på indendørs besøg. Derudover er indendørs besøg tilladt i kritiske situationer. 
 

Hvis du er pårørende til en beboer på Ingeborggården og ønsker at vide mere om besøg, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi anbefaler dig at rette henvendelse til teamlederen på din pårørendes afdeling. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.


Vi gør opmærksom på, at retningslinjerne og reglerne for besøg kan blive revideret løbende i takt med, at situationen på Ingeborggården og i resten af landet ændrer sig. Derudover kan der være lokale forhold på en afdeling, der gør, at vi ikke kan tilbyde besøg i bestemte perioder.

 

Materiale fra Sundhedsstyrelsen vedrørende besøg

Til besøgende. Beskyt dine pårørende og de andre beboere og medarbejdere.


Du kan læse mere på https://www.frederiksberg.dk/ eller på https://www.sst.dk/


 

Telefon - Troels-Lunds Vej 27: 38 71 37 00
Adresse: Ingeborggården, Troels-Lunds Vej 27, 2000 Frederiksberg


Telefon - Nimbusparken 26: 38 21 37 00
Adresse: Ingeborggården, Nimbusparken 26, 2000 Frederiksberg
Telefon: 38 71 37 00
Email: adm@ingeborggaarden.dk
Adresse: Ingeborggården  Troels-Lunds Vej 27-29  2000 Frederiksberg
Fødevarestyrelsens kontrolrapport