I køkkenet på Ingeborggården er vi et team bestående af en køkkenchef, en kok, ernæringsassistenter og køkkenmedhjælpere. Vi producerer mad til Ingeborggårdens beboere og til spisegæster udefra.
Herudover laver vi mad til diverse arrangementer i huset. Er du pensionist, og bor du på Frederiksberg, er du meget velkommen til at komme, købe og spise middagsmaden midt på dagen på Troels-Lunds Vej 27. Vores hyggelige spisestue på tredje sal er åben i tidsrummet kl. 12.00 - 13.30.
På Ingeborggården har vi et kostudvalg, som jævnligt holder møde. Heri sidder en beboerrepræsentant fra hver plejeafdeling samt forskellige personalegrupper således, at huset er repræsenteret bredt.
Vi arbejder kontinuerligt med at medinddrage beboerne i flest mulige beslutninger. Beboerrepræsentanterne kommer på besøg en gang om måneden. Her er de efter nærmere aftale med køkkenet med til at udarbejde noget af månedens menuplan for den varme menu.
I køkkenet lægger vi vægt på at anvende flest mulige friske råvarer og selv forarbejde mest muligt fra bunden. Vi har sølvmærket i økologi, hvilket betyder, at vi har minimum 60 procent økologisk produktion. Herudover forsøger vi at tilgodese flest mulige beboerønsker.
Du er velkommen til at kontakte køkkenet på telefon 38 77 79 72.